mutiara kata

Tuesday, February 28, 2012

final year project is done!!

alahmdulillah..
setelah berpening kepala dan migrain menyiapkan report thesis sejak beberapa bulan, akhirnya hari nih samapi klimaks nya..presentation..

fuhh..cuaknya dah dirasai sejak 3 hari lalu..tambah pulak bila dapat tahu aku first group presenter..huihh..sangat2 cuak..

dan hari ini..walaupun presentation is not going smooth, tapi still lega..

siapkan correction of report..and hard bind..rasa macam buat kerja sorang2 je..haihhh..kalaula aku nih kejam, dah lama aku delete nama others..

untuk sape2 yg belom kenal aku, meh aku gitau..aku nih jenis tak suka buat last minute..and kalau nak buat last minute pun, at least, final touch je..bukannya semua nak buat last..

and aku tak suka dengar macam2 alasan..tak reti nak buat ayat la..tak tau nak cakap ape la..tak reti cakap inggeris la..mintak buat skrip sebab tak reti la..argghhh..sume tuh alasan je..nak seribu daya, tak nak beribu dalih..

aku pun tak pandai jugak, tapi at least aku try..so, kalo aku bleh try, takkan semua nak aku je buat?? that's what i hate..

aku lebih suka buat kerja sorang2..tak yah pening2 dengan perangai orang lain..huhhhh..

jangan sampai aku meletup..kang kawan jadi lawan kang..susah nanti..

No comments:

Post a Comment