mutiara kata

Sunday, December 11, 2011

jalan lagi

seronok oooo cuti panjang nih..
ari nih pegi the curve..memang best..tapi tak shopping sangat..pi beli barang kat ikea yang banyaknye..em..ada sumting jadi kat sini..

hannah hilang!!

fuhh..Allah je yang tahu camana aku punye suspen..ceritanya camni..

kitorang time nak balik dah masa nih..dah sepetang kat the curve dan ikea..then, on the way nak turun ke basement park keta..kitorang tengah tunggu lift..bila lift terbukak, hannah cepat2 masuk..kitorang pulak tak sempat masuk..lift tertutup..erkk...

then, dengarla si hannah melaung kat dalam lift..memula kitorang tercengang gak..pastu barulah abang aku cepat2 naik guna tangga..

"abe, tingkat 2" kol aku cepat2..

ape lg, berkejaranlah abe pi naik tingkat 2..cuba la bayangkan..dari ground floor ke tingkat 2..sangat2 penat bila berlari..sampai aje, nampak ada orang berkerumun dekat lift tingkat 2..rupa2nya betullah si hannah teresak nangis..

hiiuuuuu..lega sat..tapi sangat2 menyeramkan time tuh..ye la..rasa nak pengsan kat situ je..cepat je aku nangis..risau ohhh..

tapi kisah nih dah jadi pengajaran buat kami..haihhhh..

No comments:

Post a Comment