mutiara kata

Monday, July 18, 2011

La tahzan

Bismillahirrahmanirrahim..

Alhamdulillah..sempat jgk aku jln2 sambil conteng2 kat sini..online kat tpn sambil tunggu tpn beg keluar..bosan..tak nak cerita lg psl tpn..

Hari ni byk post, entry n status kat fb pasal life..

For me..life is suck, sometimes. .but it is meaningful all the times..

Hidup aku skarang..masih sgt2 fobia dgn perpisahan..tak kisah la, b'pisah jarak mahupun hidup dan mati..fobia..senang je air ni nak banjir..huhu..

Aku ni susah nak nangis depan org..control bukan main..mungkin sebab aku dah biasa dikenali dgn org yg mudah senyum n gelak..so, aku x sampai hati nak biarkan org tgk aku sdih..tapi bila aku x mampu nak tanggung, ter-nangis jugak la..depan org..memalukan..tp tang btol2 x tahan je..huhu..

Aku ni mudah je nangis..sgt2 mudah nak sebak..then, jatuhla air mata..then, esak2 la..huwaa..hati aku lembut, kata mama..crita sdih sikit je, aku dah banjir dah..bukan cengeng..tp aku cam dah dlm life crite tu..

Aku mudah nangis..especially bila ckp psl mama..n abah..since mama dah tak da, air mata je la ubat rindu aku..pi pusara mama, x penah aku x nangis..ye la..sape x sdih..18 taun aku hidup ngan arwah..x penah tinggalkan aku..dan aku x penah tinggalkan mama..gado, manja2, kena lempang pun ngan mama..huhu..

now, I really miss that moment..ok, nangis lg..control2, nanti depa nampak..huhu

Ok la..aku dah kena stop..kalo x, bilik tpn yg kecik ni bleh banjir ngan air mata ni..

Life is just like a car..go forward for da future..n undo backward not all da time is for learning da experience..

No comments:

Post a Comment