mutiara kata

Saturday, May 14, 2011

sakit lg

assalamualaikum..

hujan dan panas..buat aku rasa sangat2 tak best..

sakit kepala = migrain..
kerap dan menyusahkan...

sakit perut
lg menyakitkan...

masalah yg selalu buat hari aku hanya terjelepuk di tilam..hurmm...dugaan..sabar..

hari ni..ke kursus..best..ajar ape2 yg aku tak tahu..alhamdulillah, berbaloi jugak aku tahan migrain, sejam lamanya dalam keta yg bagi aku busuk (keta abah dah abih perfume)..siyes rasa nak muntah..sabar je la..sifat2 mahmudah kena ada kat sana : amanah, bertanggungjawab, penyayang, etc...sifat mazmumah : buruk sangka, mengumpat, malas....haaaaaa...sume yg teruk tuh yg memang common ngan aku yg WAJIB aku halau jauh2..yg baik tuh, kena pupuk cepat2 kalau nak dapat ketenangan dan ganjaran..ngeee...eh..baca pun tak abis lagi..
MAIHANI!! SILA JANGAN MALAS!!!
ouhh..tak nak sentuh sangat pasal kursus ni..tapi puas hati..

tak larat dah..bengang dgn blogger yg baru boleh post entry..kalau siang2 lagi kau ok, dah banyak kudrat aku nak menaip macam2 story kat sini..haihh..nasib2..dengan lemah, aku titik...fullstop..

No comments:

Post a Comment