mutiara kata

Saturday, May 14, 2011

nyanyian

Nyanyian ibu untuk menidurkan anaknya ketika kecil adalah suara yang paling merdu di dunia

Nyanyian ibu untuk menidurkan anaknya ketika kecil adalah suara yang paling merdu di dunia
betul kan?? ingat masa waktu hannah n mya lahir dulu..diorang dijaga oleh aku dengan mama..syahdu je dengar nyanyian dan zikir mama waktu nak tidurkan diorang..kadang2 buat aku nangis sayu..hehehe..

kakak and kak ja pun sama..even sekarang, aku dengar alunan nyanyian dan zikir tidurkan anak diorang, aku jadi sebak..rindunya alunan tuh..

tu la namanya alunan dan nyanyian paling ikhlas dgn penuh kasih sayang dari orang yg ada title IBU..dan aku rasa alunan yg paling best sepanjang hidup aku..

ok..rindu mama..al-fatihah~~

No comments:

Post a Comment