mutiara kata

Saturday, April 30, 2011

selesai sudah

assalamualaikum wbt..

dah bersarang lagi nampaknya dunia aku yang satu nih..hurm..bukan apa..sibuk dengan exam..

alhamdulillah..jam 4.15 petang nih berakhirlah semua peper2 exam yang terakhir (harap sangat2) kat sini..ye..nih semester terakhir aku kat sini (mudah-mudahan)..

7 papers akhirnya habis..tamat..end..hahaha..seronok yg amat..lega sangat2..

tapi..

bila exam dah berakhir..that's mean ni jugak waktu2 terakhir aku dengan kawan2..ok..part sedih..

balik ari nih, aku dah mula sebak..tengok pulak housemates aku dah siap kemas..ok..

khadijah dah balik..aku hantar dengan tangis..sorry, khadijah..saya mau mintak maaf dengan kamu..banyak saya sakitkan hati kamu..sumpah..demi Allah, saya sayang kamu..

ok..rai pulak nak balik esok katanya..tapi macam dah tak balik bilik dah kot malam nih..sayonara jugak untuk adik aku sorang nih..yang sangat2 nakal..sumpah jugak, kak mai sayang kamu..

ohh..skarang nih farah tengah angkut barang nak balik jugak..farah junior bilik sebelah..sama rumah, tapi sebelah je biliknya..bye, farah..

ok..esok kak yatie balik pagi..n then shiela balik malam..kak yana pulak awal2 lagi balik dari semua orang..hurm..sayonara to all..

lastly..im ALONE..ok..awal2 lagi aku dah nangis..

lagi sedih bila nak berpisah ngan kawan2 batch..skarang ada masa lagi 3 ari dengan diorang..sebab 3 mei ade briefing practical, so, semua stuck kat sini tak bleh balik awal..hurm..sedih sangat..

ok nih pendek2 je la..tader mood nak tulis panjang..nanti aku ceritakan semua..

1 comment:

  1. teringat pulak saat2 terakhir akak sebelum meninggalkan kampus dulu..huhu memg berat hati nk tinggalkan..

    ReplyDelete