mutiara kata

Sunday, March 13, 2011

tagged

assalamualaikum..

dah lama sebenarnya tak buat keja2 tagged nih..maybe sebab dah lama tak bergaul dgn kawan2 blogger nih..kalau dulu..hurm..syok je dapat reward la..tagged la..laju je nak menjawabnya..hihihi..rindu zaman2 dulu..

ok..now, saya nak langsaikan esaimen nn dulu ye..

Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk , moyang kamu.
>siti nor maihani bt mohd razi b mohamad b abas b............sori, memang tak tau..

Kamu suke warne pink tak??
>pink sinonim ngan pompuan..malangnya pink tu antonim dgn saya..hik3

Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ni, apa kamu nak cakap dengan dia?
>rasanya stiap kali kelas kita jumpa kan?? tapi nak cakap jugak!! "nadia..boleh kenalan?" hik3
 
Siapa paling comel? Maher Zain atau kamu?
>maher zain comel ke?? kalau saya cakap saya lg comel, sape stuju?? okeh..saya masuk bakul angkat sendiri..

Mana lagi sedap? Kek atau aiskrim?
>saya suka mkn ais krim..tpi skrg pantang sat gara2 batuk..sighh..tapi saya sangat pandai baking cake..sape2 nak tempah, roger2 la ye!!

Bila tarikh birthday si pemberi taggie ni? (Kalau kamu ingat, kamu memang hebat)
>27 ogos kn?? kalo tak tau, takut kena blasah je..hehee

Ain Maisarah, siapakah dia?
>erk?? ain = nama timangan saya kat rumah.....maisarah = nama kakak saya....kira ok la, kan?? hihihi


Ceritakan sejarah kamu membuat blog, ikutlah sampai perenggan pun.
>panjang critanya..saya suka ikut blog ni..pernah khatam 4 kali rasenya..banyak bg semangat kat saya..then, mula la rasa minat berblog..alaaa..mase tuh form 4..tulisan pun gaya kanak2 lagi..ni blog kedua dah..blog pertama dah private disebabkan hal2 tertentu..tapi blog la buat saya lagi tenang dengan dunia saya..tanpa perlu hipokrit dan tanpa ada sebarang unsur2 penipuan..sebab blog nih akan bawa kenangan saya untuk masa depan..kenangan tak perlu diingat, tapi hanya untuk dikenang..

Apabila harijadi kamu, kamu nak saya (pemberi taggie ini) beri apa pada kamu?
>erk..nak hadiah la..hadiahnya..saya nak jadi kawan kamu sepanjang hidup saya..boleh??

Taggie ni ada sepuluh soalan jadi wajib tag sepuluh orang ye!
>yang ni susah..sebab saya tak tahu la ade lagi tak yang sudi datang blog nih..so, saya tag kepada sesiapa yang berkunjung ke blog nih..boleh?? nanti dah jawab tag, silalah remind saya ye..

No comments:

Post a Comment