mutiara kata

Tuesday, March 1, 2011

macam2 masalah

assalamualaikum..

demam..please go away!! hurm..demam kali nih betul2 buat aku kacau..dengan sakit belakang yang tak hilang2 lagi..dengan migrain lg..pedih tekak..urghhh..tak selesa sangat2..

semalam dapat mc..gara2 suhu aku 39 degree celcius..sedih tak dapat buat kuiz ngan kawan2..jawabnya kuiz aku kali ni kat fakulti lg la..haih..teringat miss roza..miss ckp, "setiap sem jumpa awak jwb kuiz or test kat fakulti..agak2 sem depan, kat sini lg ke?"..aiyaakk..masin pulak mulut miss roza..huhuhu

ari ni buat mc sendiri..tadi aku pitam lagi kat toilet..so, tak berani tanggung risiko pegi kelas..so, tido je la kerja aku pagi ni..hurm..mintak2 petang karang ok sikit..nak pi kelas!! bosan la terperuk je..huhuhu..

ok..hai si belakang, si demam..sila pergi menjauhi saya as soon as possible..jangan cari pasal plak..dah la ada trip weekend nih..please!! go away!!

No comments:

Post a Comment