mutiara kata

Thursday, March 3, 2011

mac....

assalamualaikum..

alhamdulillah..Bulan March dah tiba..first2 day lagi aku dah mula demam..haihhh..ehh..bukAN nih aku nak story..

esok, jumaat pagi2 lagi aku bertolak ke kelantan..ada trip kelantan-teganu..trip utk entrepreneurship..huhh..jauh btol trip tuh..dan hurm..nak cakap besh pun tak, tak besh pun mungkin la..huhuhu

tentatif program baru dapat ari ni..aku kompius btol..penginapan kat kelantan..tapi lawatan kat teganu..fuhhh..bajet cam dekat..tunggu la esok camane..aku dapat bayangkan masa yg sia2 tuh..erm..tak besh kot..maybe sebab aku join other group..kan besh jenjalan ngan budak group aku..leh gile2..em..harap2 group nih pun besh jugak la..

lagi tak besh bila jenjalan ngan tak sihat..teringin je nak skip trip nih..tapi sebab wajib, gagahkan juga pi..hurmm..ngan tader suara n batuk yang makin melampau..
hope trip kali ni ok ler..doakan la ye

No comments:

Post a Comment