mutiara kata

Monday, March 14, 2011

hari yg meletihkan

assalamualaikum..

alhamdulillah hari ni kita masih bernafas di dunia Allah..

penat..hari ni memang penat..kelas yang sepatutnya 2 jam jadi 4 jam..dan kemudian bersambung dengan kelas yg seterusnya selama 3 jam..ya Rabbi..penat yang amat..

seperti biasa, kelas aku hari isnin start jam 9 pagi..ke kelas tutorial selama sejam..then, bersiap sedia untuk lecture..ehh..hari ni seminar day..so, tak belajar..juz presentation by all groups..al kesahnya bermula..

10 pagi lecturer2 sebagai judges masuk..15 minit kemudian, bermula dengan presentation dari akmal, wakil a1..lama..sehinggalah group b2..jam dah hampir kul 11.30..kelas tuh sepatutnya habis jam 12..tapi disebabkan banyak lg group, so, kul 2 tepat, akhirnya kami bersurai..

bukan bermaksud boleh balik, rehat, solat dan tunggu kelas seterusnya..BUKAN!! tapi terpaksa bersedia untuk kelas seterusnya kat situ jugak..kesimpulannya, tak keluarla kitorang..ade je yg keluar..

so, kelas 223 tu kami dengan pressure terpaksa telan segala 3 tajuk lecture..ya Allah, satu lecture bukan berbelas-belas slide..alaaa...student farmasi paham la banyak mane slide yang kitorang kena hadam..hurmm...

maka..aku memang mengantuk betul la..tersengguk..then, he messages me..'focus2!!' kurang asam btol..macam la dia fokkus sangat..kalo btol fokus, tak da nya texting2 messages, sengih2 cam kerang busuk je aku tgok..huhhss..geram btol..

ok..hari ni memang letih..dengan badan yg masih tak sihat..dengan kena hujan tyme balik tadi..kesudahannya, tido..dan sekarang masih lg kepeningan..huhuhu..

ohh..ade story yg nak cerita..tapi not this tyme..sebab tak komfem lg..sehingga bertemu lagi!! bye!!

No comments:

Post a Comment