mutiara kata

Tuesday, October 5, 2010

macam2 jadi

assalamualaikum..

kesihatan tuh penting..tambah2 lak nak exam..aku ingat lagi..part 1..asal nak exam je, demam..tuh la pesan mama setiap kali nak exam..

tapi hari nih...huhs..

food poisoning..semalam dah 3 kali aku muntah..2 kali diarrhea..hari ni plak, 5 kali muntah n 2 kali diarrhea..penat, ya tuhan..nih gara2 aku makan nasi goreng tomyam semalam..

yang aku tergelak..bukan aku sorang je yang muntah2..mira pun sama..gara2 nasik goreng tomyam jugak..tpi kedainya lain2..hahaha..kelakar..pelik..ada apa dgn nasi goreng tomyam?? 

natijahnya..kami yang menanggung penat, letih dan lesu seharian..dah la hari ni ada test solid..jawabnya, surat mc la yg kitorang hantar kat madam..bukan kertas jawapan..huhuhu..

aku yang sememangnya tak larat dari semalam akhirnya mengalah..ke uk sebelum pegi kelas..di inject dan diberi ubat makan..baliknya, aku terpaksa stop tepi jalan gara2 pening yang melampau..ada pakcik yang baik datang tolong aku..dibelinya 100 plus..time tuh la mira mesej aku ckp diapun muntah sama...n skarang dia kat uk..bila aku dah rase ok sket, aku plan nak patah balik pi kampus nak amik mira..tapi dia ckp dia balik ngan bus..
sudahnya aku balik rumah..before terlantar kat atas katil, sempat lagi aku muntah 2 kali..huh..lembik satu badan..tido la aku sampaikan aku tak perasan pun mira balik..sedar2 je, tengok kawan2 aku yang lain pun dah balik..hurm..

malang lagi..berita yang aku dengar dari maheran..enfon kak qilah kena curi..huhuhu..sian kamu, kak..tak pe la, pakai dulu enfon aku..hurm..sampai demam2 dia..yang tak bleh blah, dia pun sakit perut jugak lepas makan semalam..thats mean memang ada masalah la kedai yang diorang pegi tuh..tapi aku pulak kenapa ye?? kedai yang aku beli tuh lain dengan kedai yang diorang beli..bahkan aku lebih teruk dengan muntah darah..hurm...

macam2 jadi hari nih..mungkin ada salah silap kita sebelum nih..moga sakit2 nih menghapuskan segala dosa2 kecil kami..

No comments:

Post a Comment