mutiara kata

Friday, September 24, 2010

radix fc

assalamualaikum..

post berbau caria..manis je rasanya..hahaha..

ari nih pagi2 lg mengadap lecture2 notes ctu (agama)..ade test..alhamdulillah, dengan bismillah, aku jawab dengan mengantuknya..gara2 dek hujan..syok nye lau leh tido..

then, hantar kawan2 ke carrefour..dah cam public transport je aku nih..tak pe la..tolong dapat pahala..hahaha..

petangnya..usai solat zuhur..hujan sangat la lebat..tapi plan ke radix fried chicken tak tergendala..memang challenging la tadi..sejam perjalanan ditambah pula dengan hujan yang sangat2 lebat-tak-nampak-jalan..first time bwk time camtu.. fuhhh..memang terasa pulak bangga dengan diri sendiri yg sememamngnya penakut bab2 drive nih..

nak gambar? tgok kat fb ye??

bravo, arowana..kerana menemani kitorang ke sungai petani, kedah..memang penuh tanggungjawab, arowana menjadi kepala jalan walaupun tuannya sendiri pun tak tau rfc kat mana..alaaaa...ikut je signboard..ape susah..

aku dan 6 org lg kawan aku..ohh..sangat2 puas hati..thanks, frenz kerana gembirakan aku hari ni..

kepada 'dia' yg bikin aku hot ari nih, aku dah belaja sumting..jangan terlalu fikirkan tentang orang lain..bukannya dia fikir pun perasaan kita..tak kira la tua atau muda, sume ada silap..jangan terlalu bongkak sampai tiada kata maaf keluar dari mulut kamu..walaupun kamu dan sesiapa yg melihatnya tadi pun akan fikir kamu biadap..jangan ingat kamu tua, kamu leh biadap..orang lain bleh hormat kamu, kamu kena jugak hormat orang..kalau macam ni la sikap kamu, hormat saya dan sayang saya pada kamu selama nih memang sia2..dan sekarang..sorry to say..there's totally no love for u..maybe juz menyampah dah dengan sikap kamu..entahla..malas saya mahu pikir pasal kamu..bukannya kamu hargai apa yg saya buat untuk kamu..bahkan kamu lagi menyakitkan hati saya..saya dah malas nak jadi kawan kamu..tapi bila fikir balik, saya malas nak gaduh..so, faham2 je la, ye..

ahh..lupakan yang menyakitkan hati..hari ni aku mahu gembira..alhamdulillah..aku gembira..kenangan yang tak dpt aku lupakan..

No comments:

Post a Comment