mutiara kata

Thursday, February 4, 2010

terasa hati

assalamualaikum..

hari ini aku menangis lagi..sedih..bengang..terasa hati..sakit hati..marah..kecik hati..erkk..semua..

ari ni kelas tak de la pack sangat..taklah penat sangat..

tapi kelas terakhir hari ni buat aku menangis sepanjang hari..eh..tipu..nangis bila teringat kisah tuh..

kelas maths..tutor maths..depa plan kul 3..so, lepas kelas yang terakhir kul 12 tu, aku balik hostel..tunggu la kul 3 ptg..aku n bella..dia tumpang bilik aku coz takkan dia nak ulang alik mutiara kot..

aku sempat cit cat ngan my groupmates kat fb..then kitorang tertido..kul 2.30 kitorang get ready nak pi klas..

sampai klas kul 2.50..bukak je pintu dkp1..
"klAS dah nak abih dah"
aku n bella tercengang..kelu..tak tau nak cakap ape..tapi siyes..aku tak dapat inform pape pun..sedangkan aku cit cat ngan diorang..tak der sape pun yang gtau aku..

yang paling membengangkan aku..asal aku n bella je yg tak tau??? depa ingat kitorang nih sape?? memang aku tak leh tahan marah tadi..mataku mula la nak berkaca..aku tahan sebak..senyum pun dah susah..apatah lagi nak cakap..aku tunduk je..

dah la siap sengih2 lagi time kitorang masuk tu..aku bukan ape..aku rasa bersalah sangat ngan lecturer aku..kesian dia..aku memang tak leh tengok muka miss tadi..rasa bersalah sangat2..walaupun aku n bella memang tak tau pape..

then, on the way balik, aku menangis gile2..ramai yang terserempak ngan aku pandang semacam je kat aku..ahhh..lantak korang la..aku memang dah tak leh tahan dah..aku balik sensorang ngan nangis cam org gile..

terserempak ngan munie..thanks to munie coz sanggup teman mai naik bilik n dengar bebelan mai..sayang kamuu..sorry nyusahkan munie..

erm..till now, aku still tak leh ingat incident tadi..kalo ingat je, mesti aku nangis..hurm..aku terpikir satu je..'camni ke kawan?'

jangan la wat kawan camni..aku pun bukannya baik sangat..tapi aku sayang semua kawan aku..jangan rosakkan persahabatan macam ni..naye nanti..

aku tak nak salahkan sesapa..SEBAB aku sayang semua..cuma aku terkilan sangat..hope aku n kengkawan jugak dapat paham ape yg aku rasa..kalo kalian rasa apa yg aku rasa, mesti kalian paham..

marahku cuma seketika..rajukku hanya sementara..tapi hatiku tak dapat lupa..kerana kasih sayang, aku cuba ubatinya..

No comments:

Post a Comment