mutiara kata

Tuesday, February 2, 2010

penat

assalamualaikum..

hari ini kelas sangat la relax..tak der pack sangat..juz satu kelas n satu lab..then sambung pula ngan test..

hari ini makmal pharmaceutics..kena prepare dua jenih ubat..
hai ubat..hai ubat..mari beli ubat..kalau salah ubat..melompat.. ~~~
ubat lah ini hai sungguh istimewa..~~
-erk..sila sambung snirik..lupa daaa..

yang memenatkan ialah kiroeang betul2 rushing nak sipakan ubat dalam masa yang sangat singkat..berlari ke sana ke mari..tangan pula perlu pantas menyiapkan laporan..hurm..amat memenatkan..

pressure di makmal meyerabutkan minda aku..namun terpaksa lupakan..gara2 test maths petang nanti..hurm..test?? ok la..not bad..cuma aku ada lupa satu formula..last2, terpaksa la bantai je..hentam sajalah labu..huk3..

hari ini, aku jumpa maheran..rindu sangat dgn dia..rase tanak berpisah..banyak nak borak ngan dia..betul aku rindukan maheran..sangat2..erm..

tapi hati ni lebih rindukan keluarga..lebih2 lagi mama..rindu sangat2..huwaa..homesick lagi..

No comments:

Post a Comment