mutiara kata

Monday, February 8, 2010

kuiz

assalamualaikum..

pagi2 lagi kelas maths..kuiz..ohh..susah kot..bukan masalah formula yg susah..tapi jalan kira yang amat la complex..sudahnye ramai yg copy cat jawapan aku yang ntah betul ke idok..

then, tutor kimnia..alhamdulillah..dah kurang blurr aku pasal tajuk 2 tu..bukan susah sangat..yg penting, kena ingat graf n formula..ok..aku dah mula sukakan kimia..hak3..sambung kelas lecture kimia..nasib baik tak masuk tajuk baru..disebabkan kami masih blurr, mdm sambung tutorial..besh..

bel pulak menyusul..time nih aku bengang..kami diminta untuk menyertai any competitions for language carnival..ok..fine..aku dah participate kat blogging competition..aku dah hampir 70% complete my blog..buat on my own..tapi bila diminta tolong org lain, aku jadi hot..aku tak de pun mintak tlg sesapa, tapi aku kna tlg depa?? ok..aku tak kisah nak tlg..tapi takkan sumenyer aku kena kasik idea..buat itu..buat ini..at least, aku bleh tlg record kan..yg lain korang pikir r snirik..ni semua nak depend on me..ohhh..no way!!!

klas ctu mengakhirkan kelas ari ni..mengantuk sakan aku kat dalam kelas..terlelap berapa kali daa..aduhyaii..sudahnya, balik je hostel, aku tros terbaring tido..hahahaa..

ari ni ari yang meletihkan gara2 tido di senja hari..huhuhu..padahnya, malam ni makin mengantuk..hahaha..padan muka..

eh..tak leh tido..kena study..
4 test lagi menanti..

No comments:

Post a Comment