mutiara kata

Thursday, February 11, 2010

hectic day

assalamualaikum..

hari yang amat memenatkan..

semalam tidur aku terganggu..sangat2 terganggu..tak berkualiti langsung..aku n kak qilah gilir2 tido..memula aku tido, dia jaga..dia jaga, aku tido..haihh..quiz anatomy + pharmaceutics..

sudahnya, pagi tadi aku terlambat bangun..memang lambat..dengan tak iron baju..dengan tak kemas pape..terkocoh-kocoh aku..hahhahahha..aku lamabt ke kelas maths..sowie, miss

cerita pasal quiz..bermula dgn anatomy..mdm dini kasik chance utk jawab quiz dgn partner..tapi bila dah memang tak khatam, partner bape ramai pun still tak leh jawab..hahaha..memang hanco..sorry sangat, madam..memang saya yg bersalah..tak bace btol2..

then petangnya quiz liquid dosage..nasib baik ada gap between anat n pharmaceutics..sempat gak la bace sket2..dan alhamdulillah, bleh la jawab..walaupun tak semua..hahaha

baliknya, lepas lepak2 ngan meera yg tumpang bilik aku, aku tido..tido sampai NIGHTMARE..huhuhu..aku tersedar biladengar azan..then aku panggil kak qilah.."kak..takut.."
terkejut makcik tu..hahaha..kesian..aku memang tak leh lupa mimpi tu..

malam ni malam jumaat..so, aku n kak qilah sama2 bace yaasin..baru rase tenang sket..alhamdulillah..

esok ada quiz chemi..menakutkan..tapi harap2 malam ni biarlah tido berkualiti..serik kot tadi

No comments:

Post a Comment