mutiara kata

Monday, February 1, 2010

berdebar-debar

assalamualaikum..

hari ini bemula rutin harianku sebagai seorang mahasiswi..hak3..kelas sangatlah pack..dari jam 8 pagi till 4 ptg..

bermula dgn maths..ohhh..aku nyesal sangat skip kelas minggu lepas..tapi apa nak buat..dah terpaksa..jawabnya aku tak paham pun apa yg dia ajar..sigh..

then, kimia..ohhh..sangat mengantuk..tapi aku masih bertahan..sebab aku dah paham sikit bila aku dah prepare semalam..

bel..aku diminta handle untuk hari language carnival..aku malas sebenarnya..banyak lagi kerja aku nak buat..study pun tak cover semua lagi..hish..tengoklah..kalau aku rajin, aku terima offer tu..

erm..tengahari tadi aku ke kafe..lapor bangat..amik2 je makanan, nak pi bayar..tup..tup..purse aku takder!! aku rase cam bawak je pi klas tadi..risau giler..

lepas solat zuhur, aku rushing ke previous classes..tingkat 2..3..1..dush..tak der!! hilang!! huwaaa..sedihnye hati nih!! dah la atm bank + ic card aku kat dalam tuh..duit lagi..sedihnyer!!!

ya Allah..bantulah aku..kembalikanlah semua tu..aku tanak nyusahkan lagi keluargaku..tolong la, Ya Allah

No comments:

Post a Comment