mutiara kata

Tuesday, February 9, 2010

anatomy wa phisiology

assalamualaikum..

malam ni tetiba tangan aku menggedik gatal nak menconteng skrip aku..dunia aku..walaupun telah dinasihatkan oleh kak qilah.."mai..bace buku, mai..esok test mai..test tak kuar menda2 alah tu"
hahaha

hari ni kelas bel yang sangat tak der mood..sampai je sana, kena pulak berlakon..paham2 je la aku nih..amat malas kalo kena pi depan..huk3..nasib baik turn aku esok..suke..weee..

petangnya makmal anatomy..besh..mcm biase..dimulakan dengan tengok slide yg disediakan..then, mula eksperimen cucuk2 orang..ari ni check blood group..aku pulak jadik tukang cucuk kat kengkawan kat bench aku..huhuhu..

then, ada briefing sket oleh madam ros..besh sangat..fun..aku dah mula suka kat mdm tu..sempoi..n suke bergelak ketawa ngan kitorang..rase2nye, bench aku yang paling havoc tyme kat makmal..gelak2 n usik-mengusik pulak..suke..

kak qilah pulak ada makmal ceutics..hahah..rasakan la ape yg group d rase minggu lepas..menyiksakan..dan ternyata..balik bilik je, aku ngan dia masing2 landing atas katil..huhuhu..

hari2 yg indah adalah hari2 yang penuh dengan bermacam-macam perasaan..

No comments:

Post a Comment