mutiara kata

Tuesday, January 12, 2010

secebis ketenangan

assalamualaikum..

hari ini aku begitu lapang..pagi tadi je aku ada kelas..satu kelas only..bel..erm..patutnya ari ni kitorang ada presentation..its about talk show..

syukur sangat aku terlepas..sebab aku tak ready agi ari ni..esok group aku da first yg akan buat presentation..mendebarkan..

usai kelas, aku ke pejabat kolej baiduri..nak buat permohonan rayuan masuk baiduri..aku dah tak tahan dah duk sini..aku rasa tak selesa..takut dengan suasana yang kekadang dingin, kekadang mesra..aku sampaikan terbayang-bayang sumting tu sampaikan aku tak leh tido..aduyaii..letih macam nih..

esok aku kena pi pejabat kolej lagi..hantar surat rayuan..dan kalo bleh, aku nak sangat jumpa pegawai kolej tu n explain everything to her..hope she'll be understand..kalo nak aku selamat, cepat2 kasik duk baiduri!! haip!! haip!!

malam ni aku kena struggle for the 2 quizzes tomorrow..maths quiz n pharmaceutics quiz..
erk..esaimen bel aku tak buat lagi..nasib baik kena submit next week..adoii..banyak nye kerja..

p/s : tak sabar menanti hari jumaat..hope dapat mintak excuses..

No comments:

Post a Comment