mutiara kata

Thursday, January 28, 2010

hari ini

assalamualaikum..

emosi aku dikala ini betul2 terganggu..mungkin disebabkan kesihatanku yang kurang baik..ouhh..sakit..hari ini sehari suntuk aku menahan kesakitan yang melampau..Allah je yg tau apa yang aku rasa..

jujurnya aku tak penah mengadu sakit jika aku mampu bertahan..tapi kali ini, aku menangis..mengadu sakit pada kawan2 ku..kesian dorang..aku tau diorang tak leh nak tolong pape..tapi aku juz tak tahan sangat..

sakit camni buat aku rasa nak balik..ye, homesick..makin sakit, makin nak balik..makin sakit, makin rindu mama..makin sakit makin tringat hannah n mya..makin sakit, makin kuat aku nangis ingatkan keluarga..ye la..nanti kalo la ditakdirkan mati, aku nak jumpe kelaurga aku dulu..nak mintak ampun maaf ngan diorang..nak say 'adik sayang semua'..huhuhu..

ape la aku melalut nih..hurm..

hari ni jadual pack..begin at 8 am till 4 pm..without gap!!! urghhh..tapi aku skip kelas 8-9 pg..sebab sakit sangat..tak larat nak bangun pun..lepas telan panadol, aku gagahkan jugak pi lecture anatomy..warghh..memang tak masuk pape..sbb sakit sangat2..then ke lab kimia..tak leh jalan banyak, sbb kaki pun cramp..sorry n thanks to partner aku, nani yg byk tolong aku..then lecture pharmaceutis plak..ok sket, tapi masih sakit..

kesimpulannya ari ni ari sakit..aduhaii..cepat la pergi sakit nih..aku tak suke..huwaaa...

mama..babah..nak balik.. isk3

No comments:

Post a Comment