mutiara kata

Wednesday, January 13, 2010

alhamdulillah

assalamualaikum wbt..

alhamdulillah..syukur sangat pada Allah..setelah berkali-kali aku panjat anak2 tangga..ke pejabat kolej..hari ini aku diluluskan untuk bertukar kolej..

penatnya, ya Rabbi..kena menjawab dengan orang atasan..nasib baiklah diorang paham..aku mula berpindah mungkin pada hujung minggu nih..malam ni, aku dah mula masukkan baju dalam beg..hik3..cam tak sabar je..

pagi tadi kelas bermula dengan kelas bel..group aku da first yang present ou talk show..em..without preparing, kitorang bedal je..hahaha..aku? ntahla bila nak berubah perangai aku..kalau depan orang, cepat je gelabah..abih hilang vocab..abih tunggang langgang grammar..tapi bila suh bg pendapat or jawab soalan kat tempat duduk aku je, bleh pulak aku jawab dengan baik..haihh..darah gemuruh tul..

then, kelas maths..aduhyai..entah nape aku pening sangat time nih..abih semua yang miss ajar tak paham..jawabnya, mlm ni kena pulun lek lok la maths nih..huk3..before ending da class, ada quiz..not bad la..ok je..hehehe..

abis kelas, aku ke expo kokurikulum..em..masih pegang kelab yang sama macam sem lepas..almaklumlah..tadi kejar masa..nak beli hadiah kat dia yang istimewa lagi..hehehe..kelab sophys (wajib), rpi, dan ikram..huhuhu..

lepas zuhur, ade lecture microbilogy..banyak nya nak kena hapal..ngeluh aku sendirian..tapi tak pe la..i must face it!! then ada quiz jugak..ok la..tapi soalannya gila banyak..lebih 50 kot..>60? entah..lupa..huhuhu..tapi ok la..tader la susah sangat..

petangnya aku baru ke pejabat kolej..alhamdulillah..settle

ohh ye..aku nak publish one more post..special for her..

No comments:

Post a Comment