mutiara kata

Thursday, December 31, 2009

jalan2

assalamualaikum wbt..

hari ini aku gembira..puas hati..kerna dapat meluangkan masa dengan kakak n mya..selama ni aku tak pernah rapat dengan kakak..betul..mungkin disebabkan jarak umur kami hampir sedekad..waktu aku kecik2 dulu, aku selalu diusik kakak..entah dah brape gelen air mata aku keluar dek terasa hati dengan sikap kakak..aku masih ingat kata2 kakak.."jangan sentuh apa pun barang aku" ..ya ASllah..sedihnya rasa..

tapi itu time aku kecik2..sekarang aku dah mula rapat dengan kakak..walaupun tak der la rapat sangat, tapi tak der la hati aku terluka macam dulu..

hari ini aku, kakak dan abg iwan bawa mya jenjalan di genting highlands..dekat je dengan rumah kakak..dalam 45 minit untuk sampai ke terminal cable car..then, kami naik cable car ke genting..kat sana kami ke taman tema..dan macam2 game kitorang enjoy..tak lupa juga bergambar..seronok sangat..

then, kami balik semula ke rumah lepas maghrib..gambarnya?? nantilah..bila aku selamat di penang nanti..

sekarang aku hanya ingin bersama mereka..aku dah lama kepingin mendapat belaian kakak..ain sayang kakak..thanks to mya sebab merapatkan lagi hubungan kami..ucu and umi sayang kamu..

No comments:

Post a Comment