mutiara kata

Saturday, August 15, 2009

untitled

assalamualaikum wbt..

setelah beberapa minggu aku kembali ke uitm..banyak perkara yang aku belajar..belajar dari keperitan aku mahupun people around me..

serius..ingin saja aku catitkan segalanya..tapi apa nak buat..kat sini no privacy la..aku kat mana? aku kat cc bawah hostel aku je..em..lappy aku masih tak bleh di repair..sedihnya bila abang yg tolong aku repair lappy masih tak jumpa lcd yang sesuai for my lappy..sedihnya bila dah lama aku tepisah dgn lappy kesayangan aku..huhuhu..

ohh..aku ada dema daah tau..hehee..besh pe..juz lebam2 n lenuh2 tangan..n bengkak..err..thats normal i hope..

ohhh..my prblem still cant solve till now..pressure about dis..i still dnt know how to do..what to do..blank + blurr!!!

tolong aku..lend me ur ears..my beloved sisters...my beloved blogges..my beloved friends..
lend me ur shoulder..as i wanna hug u..but i dont need ur ears..i dont need ur symphatized..
im only need u..ur heart..ur love..

No comments:

Post a Comment