mutiara kata

Wednesday, August 12, 2009

main2 lagi

assalamualaikum wbt..
hari ini aku gatal lagi..main2 dalam makmal komputer..almaklumlah..aku rindu kat blog aku nih..rindu sangat2 nak share semuanya..

ohh..nak crite sumting!!! nak sangat2.. but not now..nantilah kalo ada masa..

hari ni hari kedua kempen derma darah..terasa gatal plok nak pi derma jugak!! is that ok?? aku takut sebenarnya..alaa..akak2 doctor, sila brainwash adikmu ni..huk3..

hari ni aku tak pose..haha..alaaa...ada koku ari ni..nanti penat r..ececeh..alasan tak bleh blah..

Ya Allah..aku kelu r nak type ape kat sini..almaklumlah..selalunya aku aip sensorang..tak der penonton yang tak bertauliah..tapi kat sini, rase distract la plok..huhuhu..

eh2..aku nak crite pasal kawan lama aku..kawan yg berkahir dn gaduh..kawan yang buat aku serik nak berkawan..hoho..aku tau aku banyak masalah dgn kawan..tapi masalah ni lah yang menyedarkan aku tentang erti sebuah persahabatan..

kawan ni susah nak cari sebenarnya..ok..pada yang macam aku..yang serik dgn kawan memangla susah..ade jugak yang cakap cari kawan tu senang..

for me..memang sennag nak buat kawan..tapi untuk jadi seorang teman, huh..susah weii..dah banyak kali air mata aku mengalir sebab kawan..menyakitkan yang amat..

ok lah..sambung kemudian..kelas dah nak abis..
saam sayang n salam rindu untuk semua..nanti lappy dah ok, aku akan baca sumanya..aku dah rindu nak godek blog kengkawan..rindu bangat..

p/s : minggu ni aku ada test..hoho..so, doakan adikmu ini ye, hai kakak n abang2 ku sayang..

No comments:

Post a Comment