mutiara kata

Tuesday, July 7, 2009

tenang tapi sesak

ohhh..hari ini penat yg amat..kelas tak da la pack sangat..tapi penat menunggu..dan mengantuk..perghhh..

kelas first is ict..in makom..ok..pagi2 yg sejuk dlm aircond buat aku mengantuk..dan tersengguk..ohhh..sungguh bagus..kelas pertama dah buat hal daaa...hampehh..

then terpaksa berasak-asak ke perda..perda is da outside campus..kecik je..menempatkan bangunan akademik...ntah apa la motif uitm nih buat kelas luar..tambah penat ade la...dgn bus, kitorang ke perda utk kelas BEL120..ohh..ada short test..dikenali sebagai intro test..hahaha..alaa..buat short essay je..disebabkan dah lama otak ni berkulat, grammarb tunggang langgang..vocab pun lambat-lambat je dtg..hadehhh..semput nak siapkan essay tuh..idea tak mai la pulok..perghhh..

tunggu la selama sejam lebey utk kelas kedua..malas nak balik main campus..nanti nak kena berebut bus pulak..buang masa je..so, merempatlah kami di kelas yg ber air cond..hahaha..smpai masanya..kami ke kelas chemi..mengantuk lg..tapi berjaya jugak habiskan satu chapter..bagus!!! balik kul 4 lebih setelah menunggu hampir sejam utk naik bus yg ketiga..tu je yg sempat..penuh gile..mcm sardin..pening2 lalat aku dibuatnya..

smpai campus, lepas bli buku, naik bilik..online..and ada pulak kat shoutbox aku..dlm blog..mesej dari sape ntah..kutuk aku pula tuh..hadoi..ape la salah aku..kompius btol..tension la!! dah la masalah ngan kawan aku pun tak settle lagi..tambah pulak masalah baru..grrrrr...gile btol!! tension sieyh!!! lepas nangis2 sket, baru rase lega..aku amik keputusan untuk jadi more ignorant yg mungkin tak berperasaan pape selepas ini..lantaklah diorang nak kata apa..aku dah tekad..apa2 yg jadi..aku juz nak study!! study for my future!! study for success!!

meh aku nok kecek klate sket..ikut mung lah nok kato gapo pun pasal aku..caro apo aku..aku tau sapo aku..so, tok soh duk manda nok judge aku la..mung tak dok hak pun..mung nok hino aku ko..nok kutuk aku ko..aku malah caro..tok jejas gapo pun..tok babit gapo pun nga aku..aku doa mung hepi la nga kijo mung ngutuk aku tuh deh..bo lah..aku malah baso ngan sapo2 doh..kijo aku nok ngaji jah..malah nok sang nga sapo2 doh..aku beci..aku serik..huh...

No comments:

Post a Comment