mutiara kata

Wednesday, July 15, 2009

letih sangat2

assalamaualaikum wbt..

hari ni aku teramat penat..penat sangat2..mungkin disebabkan aku kekurangan tenaga dek puasa, aku tak da mood dengan semua program hari ni..

kelas selesai kul 3 petang..penat sangat aku tertido hanya kurang setengah jam..sedar je, tros rushing untuk mandi dan bersiap untuk koku kul 5 petang..ohh..aku lupa ada koku hari ni..kalo aku ingat, tak pose la aku hari ni..penat duk tengah panas..berkawad yang memang dah 6 taun aku tinggalkan kerjaya berkawad..ececehh..ayat tak bleh blah..

ya Allah..rasa macam2 tyme tu..pening..nak pitam..loya pun ada..perghh..nak teguk air, aku pose..aduyaiii...letih siut..

then, malamnya, lepas solat maghrib, aku cepat2 buka pose..serius rase nak tercekik..rushing gile pasai kul 8 malam ada program busana muslimah..at last, termuntah jugak aku..perghhh...aku benci rushing!!!

busana muslimah malam ni hancos..tak sistematik langsung..majlis cam haru biru je..hurm..kutrang persediaan rapi..tapi yang seronok, coarsemate aku dan jugak level-mate aku yang dpt tempat pertama prtandingan busana muslimah..memang riuh rendah la dgn paduan sore2 bebudak farmasi n bebudak aras 4 baiduri nih..hahahaha...congrate waina!!!!

ohh..penat lagi..habis program kul 11 malam..dan teramatlah letih nak study..frustnya rasa bile study ciput sangat..huwaaaa...takut!!!!

skarang dah kena tido..esok nak bangun sahur lagi...huhuhu..ohh..lupa plak..kawan aku ada ajak aku teman dia pi hospital esok..kena jumpa doktor..tapi yang aku duk pikir panjang nih..apa pulak cakap lecturer2 aku..tak pasai2 aku dicop ngade2 nak monteng..aku kesiankan kawan aku je..tapi, ruginya aku terpaksa tinggalkan waktu belajo..haih..tak tau la camana nih..aku dilema!!! tolong!!

No comments:

Post a Comment