mutiara kata

Monday, July 6, 2009

kuliah bermula

alhamdulillah aku masih berpeluang menuntut ilmu..ohh..aku rasa excited sangat ke kelas hari ni..ye la..first class la katakan..nak merasa apa itu hidup sebagai pelajar universiti..

first class is maths..woohh..lecturer tader..bagus..masuk jap..tulis kehadiran, then blaahh...tapi sempat agi suh bli buku rujukan..perghh..pagi2 buta dah melayan 30 ringgit...

lepas breakfast, kitorang terkejar-kejar tunggu bus..nak pi kampus luar..besh..ni plak kelas BEL120..english..by miss natasha nordin..she's so cute..and funny..hope besh la blaja ngan dia nanti..kali ni disebabkan first class dgn dia, juz ice breaking je..tapi riuh rendah..hahaha..suke!!

then, balik semula ke main campus..banyak gap cz kelas maths tader lagikk..so, aku masuk je la bilik aku..and TIDO..ngahaha..trok btol la aku nih..asyik tido je..

kul 3.15 terkejut beruk..dahla kelas tak tau kat mana..nak cari kelas lagi..nak jalan jauh lagi..adehhh..klas terakhir utk hari nin klas phr111..sila jgn tanya aku it stands for what..ngeh3..2 jam kat dlm dewan kuliah memang buat aku mengantuk gile2..huhuhu..kita dah start blaja life science nih..dah nak abih satu chapter dah pun..fuhh..dasattt...

ohh ye..hari ni 3 buah buku perlu dibeli..
semuanya total rm 100++..
aku tak beli lagi..sebab tak sempat..nantilah..huhu..

malam ni nak revise mana yg dah beku dlm otak tu..alaa..part 1 nih blaja pasl2 yg upper form dulu je..tmbah pun sikit2 je..so..panaskan balik otakkk!!!! muahaha..

p/s : ada org ajak aku balik..ohh..aku serba salah..baru je datang, dah nak balik..lagipun lepas dia kutuk2 aku, nak pulak dia mintak tolong aku teman dia balik?? memang tak tau malu btol..perghh..menyampah..

No comments:

Post a Comment