mutiara kata

Tuesday, July 14, 2009

banyak songeh

bismillahirrahmanirrahim..
asslaamualaikum..

hari ini seperti biasa..kelas seawal 8 pagi..dan berakhir kul 6 petang..ohh..ari ni ada quiz life science..dasyat tul..dah la hari ni baru dapat lecture note..buku text apatah lagi..rabu nanti baru dapat..perghh..tak pasai2 aku blank...kalo yang jawab pun, ala2 spm dulu le kot..ngahaha...

hari ni jugak ada pameran kegiatan2 kelab dan persatuan..wajib semuat student amik at least 2 persatuan..perghhh..aku baru je sempat pi satu tempat..sophys..persatuan untuk bebudak farmasi..yang lain tak sempat..aku dah plan dah nak amik ape..tengok r esok camane...

malamnya pulak selewat 11 malam ada ro call..eh..canggini ke eja?? hahaha..macam2 masalah btol..penat aku geleng pale..dah tau kita ni dah tua, buat la cara org tua..takkan la nak org panggil budak berhingus lagi...perghhh..tak matured langsung..pasal certain2 orang je, semua kena..ape kesss??

erm..masa kat dewan kuliah tadi, aku duk sebelah insan yang pernah jadi kawan baik aku sebelum nih..walaupun dia slumber je..tak da sekelumit pun rasa bersalah kat raut wajah dia..tapi hati aku nih..membara rasanya..menitis jugak air mata aku tadi..teringat kata2 dia kat dlm mesej tuh...huhu..ape la nasib aku tak der kawan baik nih...huwaaaaaaaaaaa...

erm..ok la..aku kena tido..nak pose..so, kena bangun awal..

penat berlari, jalanlah walaupun perlahan..yang pasti berjaya sampai ke destinasi..

No comments:

Post a Comment