mutiara kata

Thursday, June 18, 2009

hari bapa

assalamualaikum..

aku dah tukar layout baru..nape? sebab yang lama cam kecik je..sakit mata aku tengok..yg nih lebih simple..dan sesuai dgn jiwa aku..kekadang malap..kekadang menerangi kegelapan..kekadang juga aku yg kegelapan..huahuahua..

ohhh..aktiviti aku hari ini sangatlah tak berkualiti..lansung tak sentuh barang nak bawak pi uitm..ntah nape tader mood nak berkemas..apakah aku homesick?? aiyaaa...

aku nak tinggalkan satu lagu sempena hari bapa..ehh..bila sebenarnya hari bapa eh? lupa daaa..pasal hari2 hari bapa..ok..credit to knad sbb tlg aku carikan lagu nih..thanks knad!!!

kalo tader babah...
tak de la aku kat dlm perut mama..
tak de la can aku masuk kindergarten sejak 3 taun lagik..
tak de la aku nak mengadu mintak teman siapkan homeworks aku..
tak de la income masuk kat aku tiap2 bulan..
tak de la org nak blanja nasik bungkus every morning..
tak de la yg tlg basuh pakaian aku tyme washing machine rosak..
tak de la yg tlg kemaskan halaman rumah..
tak de la lauk2 yang sedap2 kat rumah..
tak de la driver aku kesana ke mari..
tak de la can la aku nak pi shopping hampir setiap minggu..
tak de la yg teman gado2 manja dgn aku..
tak de la yg marah and ajar aku..
tak de la aku jadi org sebegini..
tak de la org yang menyokong segala keputusan yg terbaik untukku..

ohh..kalo nak list..alamatnya memang banjirla page aku nih ngan air mata..

anyway..to babah yang disayangi...sayang babah..sayang selamanya..

peluk cium babah...muahh3

2 comments:

  1. Hoho..tukar layout ek..
    Patut le tak dapat masuk. Rupanya under construction =D.

    Happy Father's Day to your Babah.

    *Hugsss from KakNoi tu Adik*

    ReplyDelete
  2. erm..bukan stakat tukar layout, kak noi..
    tukar blog sekali..heee

    muah2 *peluk cium kak noi*

    ReplyDelete